COOPERATIVA OBRERA

Lloguer d'espais

La Cooperativa Obrera disposa de sales en lloguer en ple centre de Tarragona.

Vine a conèixer-nos i demana pressupost sense compromís dels nostres equipaments i serveis complementaris.

Ets una entitat de caràcter social o cultural i vols establir la teva seu? Demana informació dels nostres espais disponibles en règim d’exclusivitat o compartit.

Ocasional

Estàs buscant un espai per fer una presentació? Un showroom? o qualsevol activitat puntual? Aquest és el lloc que estaves buscant! Lloguem sales per dies!

Mensual

Tens una entitat o una associació i necessiteu un espai on reunir-vos, emmagatzemar arxius i fer bullir l’olla? Tenim sales disponibles per llogar mensualment!

Fixe

Fas classes de ball o de qualsevol altra cosa i necessites una sala espaiosa per fer sessions un cop per setmana? Lloga una de les nostres sales durant tot el curs!

El Teatre el Magatzem és un teatre de petit format, d’un aforament de 150 espectadors i en el què la proximitat amb l’escena és una característica essencial: la interacció del públic amb l’espai escènic és directa i es generen moments màgics i únics. 

Ideal per: presentacions de llibres i altres actes literaris, presentacions de discs, presentació d’obres de teatre, dansa, clown etc, festivals per a instituts i escoles (Nadal, fi de curs), audicions musicals i assajos,

La Sala Núria Delclòs és una sala en la què s’hi fa moltíssima activitat durant tota la setmana i complementa la resta d’espais on assajar, fer classes de teatre, de dansa i d’altres activitats.

Ideal per: cursos, tallers, classes de dansa de tot tipus, ioga o assajos.

Sala 11

La Sala 11 és una sala diàfana i amb parket. Té tota una paret amb miralls, encara que existeix també la opció de tapar-los.

Disposa de piano afinat. Es pot llogar la sala amb piano per hores.

Ideal per: cursos, tallers, classes de dansa de tot tipus, ioga o assajos.

Sala 12

La Sala 12 és una sala diàfana i amb parket, hi entra una llum natural que fa que sigui una sala amb un ambient molt agradable. Té tota una paret amb miralls, encara que existeix també la opció de tapar-los.

Ideal per: cursos, tallers, classes de dansa de tot tipus, ioga o assajos.

La Sala d’exposicions de la Cooperativa situada al vestíbul del teatre, és un espai obert a tots aquells artistes que vulguin mostrar la seva obra al públic. També es fan exposicions relacionades amb el mateix teatre.

Ideal per: montar exposicions de fotografia, etc…

La Sala d’Actes és la sala més gran de la Cooperativa, és un espai històric dotat de projector, pantalla de projecció i microfonia.

Ideal per: presentacions de llibres, conferències, assamblees, reunions de grans grups,…

Obrir xat
Necessites ajuda? 🤔
Benvinguts/des a la Cooperativa Obrera!
Si teniu algun dubte, podeu contactar amb nosaltres en aquest xat! ☺️